یازدهمین کنفرانس آموزشی اعضاء هیئت علمی دانشکده پیراپزشکی در تاریخ‎های 97/11/30 و 97/12/7 ساعت 12:30 با حضور اعضاء محترم هیئت علمی در دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید.

پیرو مجموعه جلسات هم اندیشی آموزشی اعضاء هیأت علمی، آقای دکتر مهران محسنی، مدیر گروه آموزشی رادیولوژی - فیزیک پزشکی موضوع آموزش مهارتهای عملی را ارائه نمودند.

اهداف و اصول آموزش مهارتهای عملی و مراحل آن، اجزاء یک پروسیجرموفق در آموزش عملی، شیوه‎های ساختارمند آموزش مهارتهای عملی اعم از مرحله پیش بالینی و بالینی  و چالشهای پیش روی این مهارتها و ... از مباحث مطرح شده در این جلسات بود. در ادامه اعضاء هیئت علمی دانشکده نیز نظرات خود را پیرامون مبحث مورد نظر بیان نمودند.

جلسات آموزشی اعضای هیئت علمی

ساعت : 14:57 -  روز  : چهار شنبه  - 1 /  12 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :363