امام باقر (ع) : کمال انسان ، تمام کمال در سه چیز است : فراگرفتن علم دین و شکیبایی در پیش آمدها و ناگواریها و اندازه نگه داشتن در زندگی.  انوارالبهیه صفحه ۱۴۳

سرکار خانم زهرا بتولی همکار شاغل در دانشکده بهداشت به عنوان دانشجوی نمونه دانشگاه تهران معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه،در مراسمی که روز چهارشنبه یکم اسفندماه 1397 در دانشگاه تهران جهت تقدیر از دانشجویان نمونه برگزار شد، از زهرا بتولی دانشجوی دکترای رشته علم اطلاعات و دانش شناسی به عنوان دانشجوی نمونه گروه آموزشی علوم انسانی این دانشگاه در سال 1397 تجلیل به عمل آمد.

سرپرست و اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشکده پیراپزشکی کسب این موفقیت را به ایشان تبریک عرض نموده، سلامتی، بهروزی و موفقیت روز افزون ایشان را در عرصه های علمی و پژوهشی از درگاه ایزد منان مسئلت دارد.

ساعت : 11:10 -  روز  : شنبه  - 4 /  12 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :127