امام باقر (ع) : کمال انسان ، تمام کمال در سه چیز است : فراگرفتن علم دین و شکیبایی در پیش آمدها و ناگواریها و اندازه نگه داشتن در زندگی.  انوارالبهیه صفحه ۱۴۳

در راستای ارتقاء کیفیت و رضایت کارکنان، دومین جلسه کارکنان دانشکده پیراپزشکی با سرپرست و معاون آموزشی و خانم دکتر زهرا میدانی، مسئول کارگروه بهبود کیفیت برگزار گردید.

در راستای ارتقاء کیفیت و رضایت کارکنان در روز چهارشنبه مورخ 15/12/97 دومین جلسه کارکنان دانشکده پیراپزشکی با سرپرست و معاون آموزشی، در محل دفتر سرپرست دانشکده برگزار گردید. پس از تلاوت ایاتی از کلام الله مجید و خوش آمد گویی، جناب آقای دکتر اصغرزاده و خانم دکتر زهرا میدانی ( مسئول کارگروه بهبود کیفیت  در برنامه استراتژیک دانشکده) گزارشی از روند پیگیری و فعالیت های انجام شده در خصوص  برآوردن انتظارات و پیشنهادات در راستای ارتقای رضایت کارکنان (در جلسات گذشته مطرح شده بود) را به اطلاع آنها رساندند. در این جلسه آقای سید محسن میری، معاون مرکز آموزش مداوم دانشگاه نیز حضور داشتند و به سؤالات کارکنان پیرامون مباحث آموزش مداوم و دیگر دوره های آموزشی مورد نیاز کارکنان پاسخ دادند. در ادامه کارکنان نیز نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص موارد فوق مطرح نمودند.

جلسه با کارکنان جلسه با کارکنان دانشکده پیراپزشکی

ساعت : 12:42 -  روز  : شنبه  - 18 /  12 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :165