امام باقر (ع) : کمال انسان ، تمام کمال در سه چیز است : فراگرفتن علم دین و شکیبایی در پیش آمدها و ناگواریها و اندازه نگه داشتن در زندگی.  انوارالبهیه صفحه ۱۴۳

بمناسبت هفته آموزش نشستی با حضور معاون محترم آموزشی دانشگاه به همراه مدیران و کارشناسان حوزه ستادی معاونت آموزشی، سرپرست و مدیران گروهای آموزشی دانشکده پیراپزشکی در روز شنبه مورخ 98/2/7 در دفتر سرپرست دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید

در این جلسه که تعدادی از دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی و عضو انجمن های علمی و صنفی نیز حضور داشتند. سرپرست دانشکده پیراپزشکی ضمن معرفی حاضرین و هدف از برگزاری نشست، در ارتباط با ابعاد مختلف فعالیت های آموزشی و توانمندی ها و دستاوردهای دانشکده توضیحاتی را ارائه نمودند. در ادامه هر کدام از دانشجویان و مدیران گروههای آموزشی مشکلات مرتبط با حوزه آموزشی خود را به اطلاع معاون آموزشی دانشگاه رسانده و در پایان ایشان قول مساعد جهت پیگیری و برطرف نمودن مشکلات طرح شده را دادند.

جلسه با معاون آموزشی

ساعت : 8:51 -  روز  : سه شنبه  - 10 /  2 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :101