برنامه استراتژیک

اولین جلسه تدوین و بازنگری برنامه استراتژیک دانشکده در سال 1398 درروز چهارشنبه مورخ 98/3/1 با حضور اعضا کمیته در محل دفتر سرپرست دانشکده برگزار گردید.

در ابتدای جلسه آقای دکتر اصغرزاده ضمن خوش‌آمد‌گویی، آقای دکتر مقداد راحتی  را به عنوان"مسئول تدوین برنامه استراتژیک و پایش برنامه عملیاتی"جهت انجام امور مربوط به به روزآوری برنامه استراتژیک، همکاری با کارگروه‌ها، تدوین برنامه های عملیاتی و پایش اهداف، ارائه گزارش و برگزاری جلسات دوره‌ای معرفی نمودند که مقرر گردید ایشان چهارشنبه هر هفته به منظور رسیدگی و پایش برنامه‌های استراتژیک در محل دانشکده پیراپزشکی حضور یابند. در این جلسه اعضای کمیته در خصوص نحوه اجرایی نمودن برنامه‌های استراتژیک دانشکده و پیش بینیAction plans  هر کارگروه به بحث و تبادل نظر پرداختند. سپس مقرر شد در جلسات آتی (چهارشنبه‌ها) اعضای کارگروه‌ها جهت ارائه گزارشی از فعالیت‌هایشان در یک سال گذشته و مرور و پیش‌بینی برنامه‌های عملیاتی خود برای سه ماه تا یک سال آینده در محل دفتر سرپرست دانشکده حضور یابند.

ساعت : 14:52 -  روز  : یکشنبه  - 5 /  3 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :428