امام باقر (ع) : کمال انسان ، تمام کمال در سه چیز است : فراگرفتن علم دین و شکیبایی در پیش آمدها و ناگواریها و اندازه نگه داشتن در زندگی.  انوارالبهیه صفحه ۱۴۳

چهاردهمین کنفرانس آموزشی اعضاء هیئت علمی دانشکده پیراپزشکی در تاریخ 98/3/28 ساعت 12 با حضور اعضاء محترم هیئت علمی در دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید.

پیرو مجموعه جلسات هم اندیشی آموزشی اعضای محترم هیأت علمی، در این نشست آقای دکتر مصطفی خدری، عضو هیئت علمی گروه علوم آزمایشگاهی به ارائه  مبحث "مدیریت خدمات دستگاه‌های آزمایشگاه‌های تحقیقاتی در شرایط تحریم"پرداختند.

مدیریت و آموزش خدمات دستگاهی، اهداف تجربی از مدیریت دستگاهی اعم از خدمات بهینه، آموزشی و توسعه‌ای، تعدادی از مشکلات و محدودیتهای خدمات دستگاهی تحقیقاتی و ارائه راه‌حل‌های عملی برای جلوگیری از اختلال در خدمات دستگاهی در شرایط همراه با محدودیت، مزایا و معایب استفاده از سامانه‌های جامع ثبت و مدیریت خدمات آزمایشگاهی (نرم افزاری و سخت افزاری) و توسعه خدمات دستگاهی در بخش‌های مختلف از مباحث مطرح شده در این جلسه بود. در ادامه اعضاء هیئت علمی دانشکده نظرات خود را پیرامون مبحث مورد نظر بیان نمودند و آقای دکتر خدری نیز به سؤالات اساتید پاسخ دادند.
جلسات هم اندیشی اعضای هیئت علمی

ساعت : 13:48 -  روز  : چهار شنبه  - 29 /  3 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :123