امام باقر (ع) : تمام کمال در سه چیز است : فراگرفتن علم دین و شکیبایی در پیش آمدها و ناگواریها و اندازه نگه داشتن در زندگی.  انوارالبهیه صفحه ۱۴۳

کارگاه ارتقای توانمندی احیای قلبی عروقی برگزار شد

کارگاه دو روزه ارتقای توانمندی احیای قلبی عروقی (CPR) برای کارورزان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان روز سه شنبه مورخ 18/11/90 به همت مسئولین دانشکده های پزشکی و پیراپزشکی در دانشکده پیرا پزشکی دانشگاه برگزار شد.

عضو هئیت علمی گروه قلب دانشگاه علوم پزشکی کاشان هدف از برگزاری این کارگاه را افزایش توانمندی کارورزان پزشکی دانشگاه بیان کرد.

دکتر فریبا رایگان، در خصوص لزوم برگزاری این کارگاه اظهار داشت: ارزیابی انجام شده از فارغ التحصیلان پزشکی دانشگاه نشان داد که آموزش احیای قلبی عروقی برای دانشجویان ضروری است.

وی، موضوعات مورد بررسی این کارگاه را احیای قلبی عروقی اولیه و پیشرفته و روش مدیریت بر احیا عنوان کرد.

دکتر رایگان افزود: با توجه به احساس نیاز جهت ارتقاء توانمندی کارورزان، حضور آن ها در این دوره ها و تداوم این دوره ها لازم است.

عضو هئیت علمی گروه هوشبری، در این کارگاه در رابطه با مراقبتهای حمایتی تنفسی مباحثی را ایراد کرد.

دکتر حمیدرضا سیدی مراقبتهای حمایتی تنفسی را در اقشار مختلف جامعه با سنین متفاوت به صورت مانورهایی عملی برای کارورزان بیان کرد.

ساعت : 8:41 -  روز  : پنج شنبه  - 20 /  11 / 1390 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1032