امام باقر (ع) : کمال انسان ، تمام کمال در سه چیز است : فراگرفتن علم دین و شکیبایی در پیش آمدها و ناگواریها و اندازه نگه داشتن در زندگی.  انوارالبهیه صفحه ۱۴۳

جلسه‌ای با موضوع مدیریت تعمیرات و نگهداشت منابع فیزیکی در روز سه شنبه مورخ 98/5/1 با حضور سرپرست ، کارشناس تاسیسات دفتر فنی دانشگاه و شماری از کارکنان دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید.

در خصوص مدیریت تعمیرات و نگهداشت منابع فیزیکی جلسه ای با حضور سرپرست ، کارشناس تاسیسات از طرف دفتر فنی دانشگاه و شماری از کارکنان دانشکده پیراپزشکی در تاریخ 98/5/1 در دفتر سرپرست دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید.در ابتدای جلسه آقای دکتر اکبر علی اصغرزاده ضمن معرفی کارکنان و واحدهای مختلف دانشکده در ارتباط با لزوم ثبت تجهیزات موجود در دانشکده و پیگیری تعمیرات آن در سامانه نگهداشت توضیحاتی را بیان نمودند. در ادامه آقای مهندس حامد خانی از طرف دفتر فنی به آموزش نرم افزار نگهداشت به منظور ساماندهی امور مربوط به خرید، تعمیرات و تشکیل بانک اطلاعاتی جهت پیگیری و ردیابی مراحل کار پرداخته و به سوالات مطرح شده از سوی کارشناسان پاسخ دادند.

جلسه مدیریت تعمیرات و نگهداشت منابع فیزیکی      جلسه مدیرت تعمیرات و نگهداشت منابع فیزیکی

ساعت : 11:23 -  روز  : شنبه  - 5 /  5 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :203