امام باقر (ع) : کمال انسان ، تمام کمال در سه چیز است : فراگرفتن علم دین و شکیبایی در پیش آمدها و ناگواریها و اندازه نگه داشتن در زندگی.  انوارالبهیه صفحه ۱۴۳

اولین دوره آموزشی مقدماتی حفاظت در برابر اشعه دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در تیر ماه 98 برگزار گردید.

اولین دوره آموزشی مقدماتی حفاظت در برابر اشعه دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در تیر ماه 98 با حضور جمعی از همکاران پرتوکار بخشهای مختلف بیمارستانی مراکز درمانی کاشان و شهرستانهای همجوار در محل دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید.
این دوره که از شنبه 98/4/29 آغاز گردیده به مدت دو هفته ادامه داشته و در پایان به شرکت کنندگان گواهی دوره از طرف واحد حفاظت در برابر اشعه سازمان انرژی اتمی ایران اهدا گردید.

کارگاه حفاظت در برابر اشعه

ساعت : 14:36 -  روز  : چهار شنبه  - 9 /  5 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :130