امام باقر (ع) : کمال انسان ، تمام کمال در سه چیز است : فراگرفتن علم دین و شکیبایی در پیش آمدها و ناگواریها و اندازه نگه داشتن در زندگی.  انوارالبهیه صفحه ۱۴۳

نشست مشترک بین اعضای هیئت علمی گروه هوشبری دانشکده پیراپزشکی با آموزشیاران دانشجویان در فیلدهای کارآموزی همراه با اهداء لوح تقدیر

در آستانه شروع سال تحصیلی جدید و در راستای هر چه بهتر برگزار شدن کارآموزی و کارورزی دانشجویان کارشناسی هوشبری، نشست مشترکی بین اعضای هیئت علمی گروه هوشبری دانشکده پیراپزشکی با آموزشیاران دانشجویان در فیلدهای کاراموزی در تاریخ شنبه 98/6/23 ساعت 7 صبح در دفتر سرپرست دانشکده برگزار گردید. در این مراسم پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید، مدیر گروه هوشبری (آقای دکتر مهرداد مهدیان) ضمن خوش‌آمدگویی به همکاران در ابتدا بازخورد دانشجویان از فعالیت‌های همکاران در سال گذشته را بازگو نموده و ضمن مرور اهداف کاراموزی و توجه دادن آموزشیاران به اهداف در مقاطع مختلف کاراموزی، بویژه به حضور و غیاب موثر دانشجویان و رعایت مسائل انضباطی در فیلدهای کاراموزی تاکید نمودند. در ادامه سرکار خانم دکتر میرحسینی ضمن تاکید بر اهمیت پرکردن صحیح لاگ‌بوک‌های دانشجویان توسط آموزشیاران محترم در خصوص ارتقاء لاگ‌‌بوک‌ها بیاناتی اظهار فرمودند. در پایان مراسم ضمن ارائه اهداف و برنامه کاراموزی به آموزشیاران از آموزشیاران پیشکسوت هوشبری آقایان محمدرضا ایزدی نژاد، مجید کیانوش و خانم‌ها زینب حلی و عاطفه سنگکی با اهداء لوح، تقدیر و تشکر بعمل آمد.

نشست بین آموزشیاران و اعضای هیئت علمی دانشکده پیراپزشکی

ساعت : 14:22 -  روز  : سه شنبه  - 26 /  6 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :261