نشست مشترک معاون آموزشی ، پژوهشی و دانشجویی دانشکده با مدیر گروه عمومی

جلسه معاون آموزشی دانشکده با مدیر محترم گروه عمومی در خصوص تدریس دروس زبان و پیگیری مسائل دانشجویان با موضوع نحوه تدریس اساتید و برگزاری کلاسها در دانشکده پیراپزشکی در روز سه شنبه مورخ 98/7/16 در محل دفتر معاون آموزشی برگزار گردید. در این جلسه ضمن بررسی و تبادل نظر در خصوص سرفصل ها و چالش های دانشجویان، مدیر محترم گروه عمومی مبنی بر همکاری با دانشکده جهت برنامه ریزی دروس، متناسب با نیازهای دانشجویان بویژه در مورد درس زبان تخصصی دانشجویان دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد قول مساعد دادند. در پایان آقای دکتر مهدیان از همکاری صمیمانه گروه عمومی و زبان در تعامل با دانشکده تشکر و قدردانی نمودند.

ساعت : 14:23 -  روز  : چهار شنبه  - 17 /  7 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :367