امام باقر (ع) : کمال انسان ، تمام کمال در سه چیز است : فراگرفتن علم دین و شکیبایی در پیش آمدها و ناگواریها و اندازه نگه داشتن در زندگی.  انوارالبهیه صفحه ۱۴۳

دیدار دانشجویان با سرپرست، معاون آموزشی و مسئول امور دانشجویی دانشکده پیراپزشکی

جلسه‌ای مبنی بر بررسی مسائل دانشجویان با حضور سرپرست، معاون آموزشی و مسئول امور دانشجویی و جمعی از نمایندگان دانشجویان دانشکده پیراپزشکی در تاریخ 16/7/98 برگزارگردید. درابتدای جلسه آقای دکترعلی اصغرزاده سرپرست دانشکده با تبریک فرا رسیدن سال جدید تحصیلی هدف از برگزاری جلسه را تعامل دانشجویان با مسئولین دانشکده در زمینه هرچه بهتر برگزار شدن کلاس های درس و کارآموزی عنوان نمودند، در ادامه دانشجویان ضمن معرفی خود به برخی مشکلات در خصوص برگزاری کلاسها و نحوه ارائه دروس اشاره نمودند که معاون آموزشی دانشکده آقای دکتر مهدیان ضمن قول پیگیری مسائل به برخی سوالات دانشجویان پاسخ دادند. در پایان ضمن جمع اوری نظرات و پیشنهادات دانشجویان مقرر گردید  دانشجویان حاضر با مشورت سایر همکلاسان خود در جلسه آتی به طرح نظرات خود پرداخته و مسئولین دانشکده نیز گزارشی از اقدامات انجام شده در راستای حل مشکلات دانشجویان ارائه نمایند.

ساعت : 14:26 -  روز  : چهار شنبه  - 17 /  7 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :131