امام باقر (ع) : کمال انسان ، تمام کمال در سه چیز است : فراگرفتن علم دین و شکیبایی در پیش آمدها و ناگواریها و اندازه نگه داشتن در زندگی.  انوارالبهیه صفحه ۱۴۳

نشست مشترک اعضای هیئت علمی گروه هوشبری با گروه آناتومی

جلسه مشترک اعضای هیئت علمی گروه هوشبری با مدیر محترم گروه آناتومی (جناب آقای دکتر حسنی ) و مدرس درس آناتومی دانشجویان کارشناسی هوشبری (سرکار خانم زمانی) به منظور مرور سرفصل های دروس آناتومی، آشنایی مدیر و مدرس گروه آناتومی با نیازهای دانشجویان هوشبری در مبحث آناتومی و نگارش طرح درس و تدریس مطالب منطبق بر نیازهای مذکور در تاریخ 98/7/16 در محل دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید. در این جلسه مدیرگروه هوشبری (جناب آقای دکتر مهدیان) ضمن برشماری برخی نیازهای اختصاصی دانشجویان هوشبری و درخواست تأکید مدرس محترم بر مباحث مذکور، خواستار نگارش طرح درس و ارائه آن بر اساس نیازهای فوق شد. در ادامه خانم دکتر میرحسینی بر استمرار این جلسات و مشارکت اعضاء گروه هوشبری و دانشجویان ترم‌های بالاتر قبل از شروع سال تحصیلی در نگارش طرح درس تأکید نمودند.

ساعت : 13:32 -  روز  : یکشنبه  - 21 /  7 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :309