امام باقر (ع) : کمال انسان ، تمام کمال در سه چیز است : فراگرفتن علم دین و شکیبایی در پیش آمدها و ناگواریها و اندازه نگه داشتن در زندگی.  انوارالبهیه صفحه ۱۴۳

جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی فناوری اطلاعات سلامت ورودی 98 در تاریخ چهارشنبه 98/7/24 در دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید.

جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی فناوری اطلاعات سلامت ورودی 98 در تاریخ چهارشنبه 98/7/24 ساعت 10-9 با حضور معاون محترم آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده،اساتید و کارشناسان گروه مدیریت و فناوری اطلاعات سلامت در دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید.
در ابتدا آقای دکتر مهرداد فرزندی پور، مدیر محترم گروه مدیریت و فناوری اطلاعات سلامت، ضمن خیر مقدم و تبریک راهیابی دانشجویان به دانشگاه و این رشته؛ به معرفی گروه و رشته فناوری اطلاعات سلامت پرداختند و در ادامه اساتید حاضر در جلسه، سرکار خانم دکتر رنگرزجدی، سرکار خانم دکتر زهرا میدانی، جناب آقای دکتر احسان نبوتی و جناب آقای دکتر علی‌محمدنیکفرجام ضمن خوش آمدگویی و تبریک قبولی در دانشگاه به معرفی خود پرداختند. همچنین آقای دکتر علی‌محمدنیکفرجام به عنوان استاد مشاور تحصیلی دانشجویان کارشناسی ورودی 98 نکاتی در خصوص جایگاه ویژه رشته فناوری اطلاعات سلامت  در حوزه سلامت و اهمیت کسب مهارت در حیطه های مختلف رشته و استفاده مفید از فرصت های پیش رو به بیان نکاتی پرداختند.

لازم به ذکر است آقای دکتر مهرداد مهدیان معاون محترم آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده پیراپزشکی ضمن خیرمقدم و تبریک به دانشجویان توصیه نمودند نسبت به تلاش مضاعف و رعایت ضوابط و مقررات آموزشی کوشا باشند.

جلسه معارفه دانشجویان HIT 98

جلسه معارفه HIT 98

جلسه معارفه دانشجویان HIT 98

ساعت : 11:26 -  روز  : چهار شنبه  - 24 /  7 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :359