امام باقر (ع) : کمال انسان ، تمام کمال در سه چیز است : فراگرفتن علم دین و شکیبایی در پیش آمدها و ناگواریها و اندازه نگه داشتن در زندگی.  انوارالبهیه صفحه ۱۴۳

جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی هوشبری ورودی 98 همزمان با جلسه بزرگداشت روزجهانی بیهوشی در محل آمفی تئاتر دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید.

جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی هوشبری ورودی 98 همزمان با جلسه بزرگداشت روزجهانی بیهوشی  در تاریخ دوشنبه 98/7/29 از ساعت 16 الی 18 با حضور ریاست محترم دانشکده، معاون محترم آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده، اساتید گروه هوشبری، کارشناس گروه هوشبری، مدعوین محترم (دستیار محترم مسئول آموزش دانشجویان و کارشناسان پیشکسوت) و جمعی از دانشجویان هوشبری در محل آمفی تئاتر دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید.

در ابتدا آقای دکتر مهرداد مهدیان، مدیر محترم گروه هوشبری، ضمن خیر مقدم و تبریک راهیابی دانشجویان به دانشگاه و این رشته؛ از پیشکسوتان این رشته در شهر کاشان تقدیر بعمل آوردند. در ادامه آقای دکتر مجید وهبی زاد (دستیارارشد بیهوشی) به عنوان مسئول آموزش دانشجویان در بیمارستان نکاتی در خصوص جایگاه و اهمیت ویژه این رشته و تعامل بین دانشجویان و دستیاران بیهوشی ایراد فرمودند. در پایان این گردهمایی، معارفه دانشجویان جدیدالورود با اعضاء هیئت علمی گروه سرکار خانم دکتر میرحسینی، سرکار خانم دکتر حسن شیری صورت گرفت. سپس بادکنهای مراسم توسط دانشجویان و همکارگرامی (خانم نجاتی) به بیماران و کودکان بیمارستان کارگرنژاد تقدیم گردید.

جلسه معارفه هوشبری 98

جلسه معارفه دانشجویان هوشبری 98

ساعت : 9:5 -  روز  : چهار شنبه  - 1 /  8 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :299