امام باقر (ع) : کمال انسان ، تمام کمال در سه چیز است : فراگرفتن علم دین و شکیبایی در پیش آمدها و ناگواریها و اندازه نگه داشتن در زندگی.  انوارالبهیه صفحه ۱۴۳

جلسه

برگزاری جلسه معاون آموزشی دانشکده با مدیران گروههای آموزشی در خصوص پیگیری مطالبات دانشجویان در نشست دانشجویی مورخ 98/7/16

پیرو برگزاری جلسه مشترک با نمایندگان دانشجویان در تاریخ 98/7/16 و به منظور پیگیری مطالبات آنان، جلسه ای با حضور سرپرست ( دکتر علی اصغرزاده) ، معاون آموزشی ( دکتر مهرداد مهدیان)، مدیران گروههای آموزشی ( دکتر فرزندی پور، دکتر محسنی، دکتر سلیمیان) و مسئول Edo دانشکده ( دکتر رنگرز جدی) در تاریخ 98/8/4 برگزار گردید.

در این جلسه معاون آموزشی دانشکده درخواست‌های دانشجویان گروههای مختلف آموزشی را به تفکیک بیان نمودند و مدیران گروههای آموزشی توضیحاتی پیرامون آنها ارائه کردند.

در این جلسه با توجه به تغییر برنامه درسی رشته کارشناسیHIT، وخواست دانشجویان دوره های قبل نسبت به گذراندن دروس برنامه جدید، مقرر شد این دسته از دانشجویان در صورت تمایل در دروس مربوطه با دانشجویان جدیدالورود شرکت نمایند. در خصوص سایر مطالبات دانشجویان مقرر شد تا حدالامکان به درخواستهای آنها رسیدگی شود.

ساعت : 14:25 -  روز  : دو شنبه  - 6 /  8 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :198