امام باقر (ع) : تمام کمال در سه چیز است : فراگرفتن علم دین و شکیبایی در پیش آمدها و ناگواریها و اندازه نگه داشتن در زندگی.  انوارالبهیه صفحه ۱۴۳

پانزدهمین کنفرانس آموزشی اعضاء هیئت علمی دانشکده پیراپزشکی در تاریخ 98/9/5 ساعت 12:30 با حضور اعضاء محترم هیئت علمی در دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید.

پیرو مجموعه جلسات هم‌اندیشی آموزشی اعضای محترم هیأت‌علمی، در این نشست آقای دکتر منصور سیاح، مسئول واحد ارزشیابی EDC در خصوص" آزمونهای شناختی چندگزینه‌ای و تهیه بانک سؤال استاندارد " توضیحاتی را ارائه نمودند. انواع آزمونهای شناختی، ویژگیهای یک تست خوب، تهیه بانک سؤال و شرایط تهیه سؤال برای ایجاد بانک، تحلیل نمونه سؤال، معیارهای انتخاب ریشه سؤال، تعیین شاخص‌های سختی نمونه سؤال، تعیین شاخص‌های تمایز نمونه سؤال، تعیین کرونباخ آلفا و انتخاب گزینه‌های انحرافی مناسب از مباحث مطرح شده در این جلسه بود. در ادامه اعضاء هیئت علمی دانشکده نظرات خود را پیرامون مبحث مورد نظر بیان نمودند و آقای دکتر سیاح نیز به سؤالات اساتید پاسخ دادند.

کنفرانس آموزشی اعضای هیئت علمی دانشکده پیراپزشکی

ساعت : 14:4 -  روز  : چهار شنبه  - 6 /  9 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :97