به مناسبت روز دانشجو ، مسئولین دانشکده پیراپزشکی ضمن بازدید از کلاسهای درس ، این روز را به دانشجویان و استادان گرانقدر تبریک گفتند

به مناسبت 16 آذر و روز دانشجو، سرپرست دانشکده آقای دکتر اکبرعلی اصغرزاده ، معاون آموزشی آقای دکتر مهرداد مهدیان، مسئول امور دانشجویی دانشکده خانم دکتر فاطمه حسن شیری و مدیر خدمات آموزشی دانشکده خانم صادقی از کلاس‌های درس بازدید نموده و ضمن عرض تبریک این روز به دانشجویان عزیز و استادان گرانقدر برای ایشان آرزوی موفقیت روز افزون نمودند. در ضمن این برنامه از دانشجویان با چای و شیرینی پذیرایی بعمل آمد.

روز دانشجو

ساعت : 10:24 -  روز  : دو شنبه  - 18 /  9 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :450