خبر مهم

برگزاری جلسه کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده پیراپزشکی

در آستانه هفته پژوهش و در راستای گرامیداشت روز پژوهش معاون آموزشی و پژوهشی آقای دکتر مهرداد مهدیان و سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده آقای دکتر باقر فرهود در جلسه ای که به منظور بزرگداشت این هفته  با شرکت دانشجویان علاقمند در تاریخ 98/9/17 در محل آمفی تئاتر دانشکده پیراپزشکی برگزار شد حضور یافتند. در این جلسه معاون آموزشی و پژوهشی در سخنرانی خود ضمن اشاره به نقش پژوهش و تحقیق در برقراری توسعه پایدار به اهمیت فرهنگ پژوهش و آینده نگری همراه آن در جهت پیشبرد اهداف ملی تاکید نمودند. در ادامه سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده ضمن اشاره به اهمیت مشارکت دانشجویان علاقمند در امر پژوهش، مزایای همکاری با این گروه  از دانشجویان را برشمردند و ضمن استقبال از این گروه از دانشجویان برای همکاری در پروژه های تحقیقاتی برای پاسخگویی به آنان در مسائل تحقیق و پژوهش اعلام آمادگی نمودند.

ساعت : 12:30 -  روز  : دو شنبه  - 18 /  9 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :334