امام باقر (ع) : تمام کمال در سه چیز است : فراگرفتن علم دین و شکیبایی در پیش آمدها و ناگواریها و اندازه نگه داشتن در زندگی.  انوارالبهیه صفحه ۱۴۳

برگزاری جلسه نهایی سازی پروژه های مربوط به بسته های طرح تحول و نوآوری آموزش علوم پزشکی در دانشکده پیراپزشکی

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، جلسه نهایی سازی  پروژه های مربوط به بسته های طرح تحول و نوآوری آموزش علوم پزشکی با حضور مشاور امور مالی معاونت آموزشی، مسئولین بسته ها و دبیر شورای سیاستگذاری طرح تحول در روز سه شنبه مورخ 98/9/26 در محل سالن کامپیوتر دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید .

در این جلسه کلیه پروپوزالهای ارائه شده توسط مسئولین بسته های طرح تحول و سایر افراد  مورد بررسی نهایی قرار گرفت و ضمن همسان سازی از لحاظ ورود در فرمت واحد و رفع نواقص موجود، جهت ارائه به وزارت متبوع آماده شد.

این جلسه در ساعت 7 آغاز و در ساعت 8:30 پایان یافت.

کارگاه

ساعت : 14:12 -  روز  : چهار شنبه  - 27 /  9 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :160