برگزاری شورای آموزشی دانشگاه ( نشست 405 ) در دانشکده پیراپزشکی

جلسه با تلاوت آیاتی از کلام اله مجید و حضور اعضاء شورای آموزشی به میزبانی دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید. در شروع جلسه آقای دکتر مطلبی مدیر آموزش وتحصیلات تکمیلی دانشگاه ضمن خوشامد گویی و تشکر از آقای دکتر اصغرزاده سرپرست دانشکده به بررسی مصوبات شورای آموزشی پرداختند. در این نشست، آقای دکتر نبوتی به اهمیت بررسی مدارک و فراخوان شورای جذب در دانشکده ها پرداختند .

ترکیب شورای تخصصی آموزشی دانشگاه:

1. معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی موسسه (رئیس شورا)؛ دکتر عباس تقوی
2. مدیرکل امور خدمات آموزشی موسسه یا عناوین مشابه؛ دکتر مسعود مطلبی کاشانی
3. مدیرکل امور شاهد و ایثارگر یا عناوین مشابه حسب نیاز؛ دکتر طاهره مازوچی
4. معاونان آموزشی دانشکده‌ها و آموزشکده‌ها؛

دکتر عباس ارج،دکتر محمدعلی اطلسی، دکتر فاطمه عطوف، دکترعلیرضا نورانی، دکتر زهره سادات، مهرداد مهدیان

5 . دو تن از میان 4 تن از اعضای هیأت علمی پیشنهادی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی با تایید و حکم رئیس موسسه.

دکتر زریچهر وکیلی، دکتر احسان نبوتی

جلسه شورای آموزشی دانشگاه

ساعت : 14:41 -  روز  : چهار شنبه  - 16 /  11 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :287