اطلاعیه اداره آموزش

حضور کارآموزان رشته های مختلف این دانشکده در بیمارستان و دروس عملی بصورت داوطلبانه صورت میگیرد

با عنایت به محدویت های فضای فیزیکی در بیمارستان شهید بهشتی و گروه های آموزشی و الزام به رعایت پروتکل های بهداشتی در گام دوم ، مقرر گردید حضور کارآموزان رشته های مختلف در این بیمارستان  و حضور دانشجویان در دروس عملی بصورت داوطلبانه صورت گیرد.

تهیه و استفاده از وسایل حفاظت فردی ( ماسک ، ماده ضد عفونی کننده دست و صورت و ...) در محیط های آموزشی دانشکده ها بعهده دانشجویان است و دانشکده ها  نسبت به تسهیل دسترسی به این وسایل با قیمت مناسب از طریق هماهنگی اقدام می نمایند .

ساعت : 14:12 -  روز  : سه شنبه  - 13 /  3 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :361