تالیف کتاب مراقبت پس از بیهوشی توسط عضو هیئت علمی گروه هوشبری

کتاب مراقبت پس از بیهوشی توسط آقای حمید رضا سیدی عضو هیئت علمی گروه هوشبری دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تالیف گردید.این کتاب به بررسی مشکلات بیماران پس از عمل جراحی و در مرحله بیداری از بیهوشی و ریکاوری می‌پردازد که بعضا می‌تواند عوارض تهدیدکننده حیات را به دنبال داشته باشد.انجام اقدامات صحیح و به موقع در واحد مراقبت پس از بیهوشی می‌تواند در کاهش این عوارض تأثیر به سزایی داشته و بیمار و پزشک را با خاطری آسوده‌تر آماده انجام جراحی و بیهوشی کند.  این کتاب توسط انتشارات مرسل به چاپ رسیده است.

ساعت : 9:54 -  روز  : پنج شنبه  - 11 /  12 / 1390 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1567