نشست اعضای کمیته اعتبار بخشی دانشگاه با مسئولین دانشکده پیراپزشکی برگزارگردید

این نشست با حضور مسئول کمیته اعتبار بخشی دانشگاه، آقای دکتر اربابی ، مسئول کارگروه رسالت و اهداف، خانم دکتر قاسم زاده حسینی ، سرپرست و معاون آموزشی دانشکده، مدیران گروههای آموزشی و سایر اعضا در روز دوشنبه مورخ 99/6/17  برگزار گردید.

در این نشست مسئول کمیته اعتبار بخشی دانشگاه، آقای دکتر اربابی ضمن مرور فرایند تدوین استانداردهای ملی دوره پزشکی عمومی به اهمیت اعتبار بخشی آموزشی در گروههای آموزشی تاکید کرده و چگونگی  تشکیل ساختار دانشگاهی اعتبار بخشی برای گروههای آموزشی را شرح نمودند. در ادامه جلسه خانم دکتر قاسم‌زاده حسینی نیز به استانداردهای WFME و اهمیت در نظرگرفتن آنها در تدوین رسالت و اهداف دانشکده و گروههای آموزشی اشاره کرده و توضیحاتی را در این خصوص ارائه نمودند.

ساعت : 12:1 -  روز  : چهار شنبه  - 19 /  6 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :113