جلسه ویدئو کنفرانس توسعه همکاری دانشکده پیراپزشکی کاشان با دانشگاه نوی الم آلمان در روز شنبه مورخ 99/06/29ساعت 11:30-10:30در مرکز تحقیقات مدیریت اطلاعات سلامت دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

جلسه ویدئو کنفرانس توسعه همکاری دانشکده پیراپزشکی کاشان با دانشگاه نوی الم آلمان با حضور استاد مدعو از دانشگاه کارلسروهه آلمان جناب آقای دکتر غلامرضا نخعی زاده، سرپرست محترم دانشکده پیراپزشکی، مدیر و کارشناس محترم روابط بین الملل دانشگاه، مدیر محترم گروه مدیریت و فناوری اطلاعات سلامت (سرکار خانم دکتر فاطمه رنگرز جدی)، و رابط محترم بین الملل دانشکده پیراپزشکی (سرکار خانم دکتر زهرا میدانی) و کارشناس بین الملل دانشکده پیراپرشکی برگزار شد.

جناب آقای دکتر نخعی زاده عضو هیات علمی دانشگاه کارلسروهه آلمان و مرکز تحقیقات کمپانی بنز، از پیشگامان آموزش داده کاوی در کشور هستند که در سال 2017 با همت ایشان تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه علوم پزشکی کاشان و دانشگاه نوی الم عقد قرارداد شد. در جلسه امروز نحوه تعامل و توسعه همکاری های گروه مدیریت و فناوری اطلاعات سلامت و سایر رشته های دانشکده پیراپزشکی در قالب پروژه های تحقیقاتی، برگزاری کارگاه های آنلاین و کارآموزی از راه دور مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در این جلسه همچنین امکان برقراری ارتباط بین داشگاه علوم پزشکی کاشان با دانشگاه های درسدن و دوسلدورف آلمان از طریق جناب آقای دکتر نخعی زاده مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در خاتمه مقرر شد برای پیگیری و ادامه این فعالیت ها جلسات بعدی برگزار گردد.

وبینار دفتر بین الملل و دکتر نخعی زاده

وبینار دفتر بین الملل با دکتر نخعی زاده

ساعت : 13:14 -  روز  : شنبه  - 29 /  6 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :264