امام باقر (ع) : تمام کمال در سه چیز است : فراگرفتن علم دین و شکیبایی در پیش آمدها و ناگواریها و اندازه نگه داشتن در زندگی.  انوارالبهیه صفحه ۱۴۳

فراخوان دهمین کنگره سراسری علمی انجمن علوم پرتونگاری ایران

به اطلاع کلیه اساتید، همکاران و دانشجویان گرامی تکنولوژی رادیولوژی می رساند:

دهمین کنگره سراسری علمی انجمن علوم پرتونگاری ایران همزمان با بیست و هشتمین کنگره انجمن رادیولوژی ایران در روزهای 26 الی 29 اردیبهشت 1391 در هتل المپیک تهران برگزار می شود.

ثبت نام کنندگان در این کنگره مجاز به شرکت در تمامی سخنرانیها، کارگاه های آموزشی (workshop)و نشست های علمی انجمن رادیولوژی ایران می باشند و گواهی شرکت برای زمان 4 روز برگزاری کنگره توسط وزارت محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صادر خواهد گردید.

مراحل ثبت نام:

• ثبت نام در سامانه آموزش مداوم وزارت بهداشت به نشانی www.ircme.irجهت دریافت گواهی
  • واریز مبلغ 100 هزار تومان هزینه ثبت نام به شماره حساب 34145414/49 جام بانک ملت شعبه صبا بنام انجمن علوم پرتونگاری ایران
  • واریز هزینه ثبت نام در انجمن علوم پرتونگاری ایران و تکمیل عضویت در سایت انجمن علوم پرتونگاری ایران (از امسال عضویت در انجمن جهت شرکت در کنگره الزامی می باشد)
  • مراجعه به سایت www.newirsa.orgو ثبت مشخصات فردی در فرم اطلاعات ثبت نام کنندگان و ارسال فرم تکمیل شده به ایمیل it@newirsa.org
  • ثبت نام تا تاریخ 29 اسفند 90 با مبلغ 100 هزار تومان و پس از آن با هزینه 150 هزار تومان خواهد بود.
  • دانشجویان گرامی از تخفیف 50 درصد در هر مرحله برخوردارند. (50 هزار تومان و یا 75 هزارتومان)
  • جهت اطلاعات بیشتر و راهنمایی برای ثبت نام به سایت انجمن علوم پرتونگاری ایران به آدرس مراجعه فرمایید.

www.newirsa.com               www.newirsa.org

ساعت : 9:33 -  روز  : شنبه  - 27 /  12 / 1390 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1667