پیام تسلیت سرپرست دانشکده پیراپزشکی به مناسبت شهادت دکتر محمد زارع

دکتر زارع

در غم از دست دادن همکاری صدیق و  فرهیخته

استاد برجسته  دانشگاه شهید دکتر محمد زارع

شهادت شهید خدمت و مدافع سلامت دکتر محمد زارع چنان سنگین و جانسوز است که به دشواری به باور می‌نشیند، ولی در برابر تقدیر حضرت پروردگار چاره‌ای جز تسلیم و رضا نیست. نبود این خادم صدیق عرصه علم، براستی ضایعه اسفناکی بر پیکره ی علمی کشورمان می باشد. زندگی وی درسراسر عمر پربارش تعهد و ایمان به هدف و آرمانی بود که سرمشقی بوده و خواهدبود، برای آنانی که علم را در تعهد و تعهد را در علم و زندگی رادر آن دو پی می جویند. چنین بود و چنان زیست. یاد آن بزرگوار همواره در دل همکاران و دانش آموختگان  زنده باقی خواهد ماند. این ماتم جانگداز را به، دانشگاه علوم پزشکی صمیمانه تسلیت عرض نموده و برای خانواده ایشان صبر و اجر و برای آن عزیز سفرکرده علو درجات طلب می‌کنم.

ساعت : 9:51 -  روز  : دو شنبه  - 28 /  7 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :193