قابل توجه دانشجویان محترم رشته هوشبری

با توجه به فراخوان معاونت آموزشی وزارت متبوع بهداشت و درمان جهت طرح شهید سلیمانی در کنترل و پیشگیری کرونا، از دانشجویان داوطلب شرکت در این طرح دعوت می شود اسامی خود را به گروه هوشبری اعلام نمایند تا به ستاد مقابله با کرونا و طرح شهید سلیمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان معرفی شوند تا بر حسب نیاز مراکز فعالیت نمایند.

شرکت در این طرح می تواند به صورت کار دانشجویی با پرداخت حق الزحمه، لوح تقدیر و سپاس و در صورت تناسب با اهداف کارآموزی و طبق گزارش مرکز، بخشی از دوره و نمره دانشجو در کارآموزی محسوب گردد.

دانشجویان محترم می توانند بر حسب نیاز مرکز به فعالیت هایی همچون ارائه مشاوره تلفنی و مراقبت تنفسی از بیماران مبتلا به کووید در بخش های مورد نیاز و ... بپردازند.

ساعت : 10:31 -  روز  : سه شنبه  - 30 /  10 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :112