دومین جشنواره ورزشی مجازی یادواره شهدای مدافع سلامت برگزار می شود

به گزارش مفدا کاشان، سرپرست اداره تربیت بدنی دانشگاه ضمن اعلام این خبر گفت: این مسابقات به منظور تقویت روحیه­ نشاط و شادی در دو بخش سازه لیوانی و ورزش در منزل ویژه اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان برگزار می شود.

مرشدی در مورد نحوه شرکت در این مسابقات افزود شرکت کنندگان می توانند در قسمت سازه لیوانی با ۴۰ الی ۸۰ لیوان یک بار مصرف یک سازه لیوانی ساخته و عکس را ارسال نمایند و برای بخش ورزش در منزل از فعالیت ورزشی خود در منزل(ترکیبی از ورزش ها مانند شنا سوئدی، درازنشست، طناب زنی، روپائی و اسکات و...) یک دقیقه فیلم گرفته و ارسال نمایند.

برندگان این مسابقات در هر بخش جوائز نفیسی اهدا خواهد شد و هم چنین به ۱۰ نفر از شرکت کنندگان نیز جوائز نقدی اهدا می گردد.

مهلت ارسال کلیپ و عکس ها: تا پایان ۲۰ بهمن ماه ۹۹

ارسال عکس و کلیپ به شماره واتساپ: ۰۹۱۲۰۷۹۸۹۹۴

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۵۵۵۴۰۳۶۶-۰۳۱ تماس حاصل نمایید.

منبع خبر: پروتال معاونت فرهنگی دانشجویی

ساعت : 11:42 -  روز  : شنبه  - 11 /  11 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :77