لیست اساتید مشاور دانشکده پیراپزشکی

دانشجویان محترم دانشکده پیراپزشکی می توانند جهت اطلاع از لیست اساتید مشاور دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان و دانشجویان تحت راهنمایی ایشان، به قسمت دسترسی سریع، لینک "ویژه اساتید راهنما" در صفحه اصلی پورتال دانشکده ، مراجعه نمایند. هدف از تعیین استاد مشاور هدایت هدفمند امور تحصیلی دانشجویان جهت رشد و شکوفایی هر چه بیشتر آنان با تبیین اهداف، وظایف و ساختار اجرایی مشخص به منظور پیشگیری از افت تحصیلی، فراهم کردن زمینه های ارتقاء علمی و رفع مشکلات آموزشی ،پژوهشی، فردی ، اجتماعی، عاطفی و رفاهی دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی  است.

ساعت : 8:9 -  روز  : سه شنبه  - 29 /  1 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1037