قابل توجه کلیه کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی

مسئول آموزش ضمن خدمت دانشگاه علوم پزشکی کاشان از راه اندازی سامانه آموزش کارکنان این دانشگاه خبر داد.

به گزارش خبرنگار وب دا، مهدی حاجی نوروزی گفت: صرفه جویی در زمان، دسترسی سریع، آگاهی از کلیه اخبار، دوره ها و قوانین آموزش و سوابق آموزشی پرسنل (شامل سوابق دوره های گذرانده شده، دوره های پیش بینی شده، سوابق تدریس مدرسین و ...) از مزایای این سامانه می باشد.

وی افزود: با پیگیریهای مستمر واحد آموزش ضمن خدمت کارکنان دانشگاه این سامانه راه اندازی شد.

وی تصریح کرد: کلیه کارکنان اعم از رسمی، پیمانی و قراردادی می توانند از طریق آدرس الکترونیکی زیر و وارد نمودن شماره ملی خود به عنوان نام کاربری و شماره شناسنامه به عنوان رمز عبور، وارد سامانه شوند و لیست تمام دوره های آموزشی عمومی و تخصصی و کلیه اطلاعات مربوط به دوره های طی شده خود را مشاهده نمایند.

آدرس الکترونیکی سایت:  http://training.kaums.ac.ir

منبع خبر: پایگاه خبری وب دا کاشان

ساعت : 11:2 -  روز  : پنج شنبه  - 31 /  1 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1391