قابل توجه کلیه اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه

با عنایت به اهمیت استفاده از آدرس پست الکترونیکی با دامین (kaums.ac.ir@....... ) در تولیدات پژوهشی به منظور افزایش رتبه بندی وبومتریکس دانشگاه می باید کلیه اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه  ومحققین وپژوهشگران دانشگاه از پست الکترونیکی با این دامین در تالیفات - مقالات وسایر تولیدات پژوهشی خود استفاده نمایند.

بدین منظور مرکز فن آوری اطلاعات دانشگاه برای کلیه اعضای محترم هیئت علمی پست الکترونیکی با دامین دانشگاه تعریف نموده که از طریق سایت http://asatid.kaums.ac.ir قابل دریافت می باشد .ضمنا" آن دسته از اعضای هیات علمی که احیانا دارای پست الکترونیکی دانشگاه نبوده ویا رمز عبور خود را فراموش کرده اند می توانند با مراجعه به مرکز فن آوری اطلاعات دانشگاه ایمیل ویا رمز عبور خود را دریافت نمایند.

ساعت : 11:27 -  روز  : پنج شنبه  - 31 /  1 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1121