انتخاب فرایند منتخب دانشگاه علوم پزشکی کاشان به عنوان فرآیند برتر کشوری

فرآیند ارسالی آقای امیر معتمدنژاد دانشجوی رشته هوشبری دانشکده پیراپزشکی کاشان  تحت راهنمایی سرکار خانم میرحسینی و آقای حسین اکبری با عنوان " یادگیری خودمحور با طراحی بسته آموزشی موثر در یادگیری لوله گذاری مشکل داخل تراشه"  و با همکاری   امیر خواجه وندی، رسول نصرتی، کامران شیروانی، سعید حیدری، دکتر زریچهر وکیلی، دکتر سیمین عظمتی، منصوره عرفان و سمیه صادقی ارائه شده است.

لازم به ذکر است پنجمین جشنواره آموزشی شهید مطهری" با شعار (تحول و نوآوری در آموزش پزشکی(در تاریخ 11 لغایت 14 اردیبهشت ماه سال 1391 در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران برگزار می شود.

.

ساعت : 11:37 -  روز  : شنبه  - 9 /  2 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1065