برگزاری مراسم عزاداری به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س)

مراسم عزاداری به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س) ازطرف دانشکده پیراپزشکی کاشان پنجشنبه مورخ 7/02/91 در آمفی تئاتر  ابن سینای دانشکده پیراپزشکی  برگزار گردید. در این مراسم که جمعی از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی حضور داشتند جناب آقای کچوئیان مداح روشن دل اهل بیت به مدیحه سرایی پرداختند و حجت الاسلام ساداتی نژاد به ایراد سخنانی در زمینه انواع هدایت به ویژه هدایت خاصه اهل بیت  (ع) پرداختند و ضمن تشکر از بانیان برگزاری مراسم، خواستار تداوم و برگزاری هرچه باشکوه تر مراسم مذهبی در  سطح دانشگاه علوم پزشکی کاشان شدند.

ساعت : 13:41 -  روز  : شنبه  - 9 /  2 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1138