مراسم تودیع و معارفه معاون آموزشی دانشکده پیراپزشکی برگزار شد

مراسم تودیع و معارفه معاون آموزشی دانشکده پیرا پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان روز یکشنبه مورخ 17/2/91 در آمفی تئاتر ابن سینا برگزار شد.

سرپرست دانشکده پیراپزشکی ضمن تقدیر و تشکر از خدمات ارزنده  آقای مهرداد مهدیان، مسئولیت پذیری، نظم و انضباط، دانشجو محوری، گشاده رویی را از صفات برجسته وی عنوان کرد.

دکتر اکبر علی اصغر زاده آموزش و پژوهش را مهمترین بخش مورد توجه مسئولین دانشکده پیراپزشکی معرفی کرد و گفت: تعامل بسیار خوب معاون آموزشی سابق دانشکده با دانشجو، اعضاء هیات علمی و اساتید، مسئولین دانشکده را در این زمینه بسیار توانا و موفق کرده بود.

وی در پایان برای دکتر زهرا میدانی معاون جدید آموزشی دانشکده پیراپزشکی دانشگاه آرزوی توفیق در جهت خدمت رسانی و کسب رضای خداوند کرد.

معاون آموزشی دانشگاه نیز در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از آقای مهدیان، خضوع و خشوع را از صفات بارز وی بیان کرد و افزود: برنامه ریزی های مدون و منظم وی در امور آموزشی دانشکده الگوی برای سایر گروههای آموزشی دانشگاه می باشد.

دکتر محمود سلامی با تبریک به دکتر زهرا میدانی برای وی آرزوی موفقیت کرد و تصریح کرد: امید است وی در پیشبرد اهداف و ارتقای دانشگاه گامی موثر بردارد.

معاون سابق آموزشی دانشکده پیراپزشکی دانشگاه اظهار داشت: پذیرش این مسئولیت فرصتی در جهت بیان ایده های جدید در راستای ارتقای کیفیت آموزش دانشجویان است.

آقای مهرداد مهدیان اذعان داشت: همواره سعی داشته با تعامل و همکاری با اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه در زمینه های آموزشی گامهای موثری را بردارم.

وی در پایان برای دکتر زهرا میدانی آرزوی موفقیت کرد و ابراز امیدواری کرد: با این انتخاب شایسته مطمئنا شاهد ارتقای کیفیت آموزشی در دانشکده پیراپزشکی خواهیم بود.

دکتر زهرامیدانی، معاون آموزشی جدید دانشکده پیراپزشکی کاشان ضمن تشکر از زحمات آقای مهدیان ادامه داد: امیدوارم که شایسته لطف و اعتماد باشم و از راهنمایی های ارزنده آقای مهدیان بهره مند شوم.

در ادامه این مراسم به رسم یادبود هدایایی به دکتر میدانی و آقای مهدیان اهداء شد.

عکس های مراسم

ساعت : 10:51 -  روز  : سه شنبه  - 19 /  2 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1566