حضور دانشجویان درطرح ضیافت معادل گذراندن 4 واحد تحصیلی است

دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی تابعه وزارت علوم نظیر پیام نور، جامع علمی کاربردی و ... نیز مشمول این امتیاز خواهند بود.
ارتقاء سطح اخلاقی و فقهی و قرآنی، افزایش بصیرت دینی و قرآنی، دشمن شناسی بر مبنای قرآن، تقویت گروههای فرهنگی ، مطالعاتی و همچنین تقویت ساختاری تشکلها و کانونها و هیئت ها، تقویت روحیه خود باوری و هویت بخشی انقلابی و قرآنی ، انتقال مفاهیم والای قرآنی و انقلابی در فضای مناسب ماه مبارک رمضان از جمله رویکردهایی است که در قالب مباحث آموزشی به دانشجویان ارائه خواهد شد.

دانشجویان عزیز می توانند جهت ثبت نام به سامانه  kashanu.masjedun.com  مراجعه نمایند .

منبع خبر:http://www.ziafat.nahad.ir/

ساعت : 12:14 -  روز  : سه شنبه  - 16 /  3 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1256