برگزاری آزمون استخدامی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در دانشکده پیراپزشکی

آزمون استخدامی جمعه مورخ 26/03/1391 در محل دانشکده پیراپزشکی دانشگاه  علوم پزشکی کاشان برگزار گردید.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کاشان از رقابت 812 نفر (82 درصد زن و 18 درصد مرد) در آزمون استخدامی این دانشگاه خبر داد.

دکتر مهرداد فرزندی پور گفت: در این آزمون 318 نفر به صورت پیمانی استخدام می شوند.

وی افزود: این آزمون به منظور استخدام پرسنل در رشته های بهداشتی – درمانی و به صورت متمرکز توسط دانشگاه و با هماهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و نظارت استانداری اصفهان برگزار شد.

وی تصریح کرد: این نیروها برای اشتغال در مرکز اعصاب و روان کارگرنژاد، مرکز قلب امام علی (ع) مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان و سایر واحدهای تابعه دانشگاه استخدام می شوند.

دکتر فرزندی پور در پایان ادامه داد: نتایج آزمون استخدامی براساس زمان بندی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام خواهد شد.

لازم به ذکر است رئیس دانشگاه از روند برگزاری این آزمون بازدید و از دست اندرکاران برگزاری آن تقدیر و تشکر کرد.

منبع خبر : پایگاه خبری وب دا

ساعت : 13:43 -  روز  : شنبه  - 27 /  3 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1782