برگزاری چهارمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور

معاون آموزشی وزات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از برگزاری چهارمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور، شهریور ماه سالجاری در تبریز خبر داد.

دکتر محققی اظهار داشت: دانشجویان با استعداد و نابغه موضوع اصلی این المپیاد هستند و برگزاری المپیاد همراه با رقابت سالم و مفید و دور از هر نوع انحراف هدف ما است.

وی در ادامه از ایجاد بانک سوالات طراحی شده در تبریز، توسط کمیته فنی استقبال کرد و خطاب به مسئولین کمیته علمی المپیاد گفت: در انتخاب زمان برگزاری مسابقات نهایت اهتمام را داشته باشید تا مسابقات المپیاد با برنامه های آموزشی دانشگاهها تداخل نداشته باشد و برنامه ای موظف آموزشی را خدشه دار نکند.

دکتر محققی در پایان اظهار امیدواری کرد: مستندسازی برگزاری المپیاد علمی دانشجوئی با تاکید بر ارزشها راه را برای برگزاری المپیادهای بعدی هموارترخواهد کرد.

گفتنی است:‌ چهارمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور با حضور بیش از پانصد نفر از دانشجویان نخبه این دانشگاهها با موضوع حیطه تفکر علوم پایه: (بیولوژی، آسیب شناسی، اپیدمیولوژی و فارماکولوژیسرطانها) حیطه استدلال بالینی: (سرطانها، پیشگیری، تشخیص، درمان، پیگیری، مراقبت پرستاری و بازتوانی) حیطه مدیریت نظام سلامت:(سطح بندی و مدیریت بیماریهای غیرواگیر حیطه نو آورانه (جنبه های اخلاقی تشخیص،درمان ،پیگیری،مراقبت و پژوهش در سرطانها) به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز از دوم تا هفتم شهریور ماه سالجاری برگزار خواهد شد.

ساعت : 12:33 -  روز  : یکشنبه  - 11 /  4 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1030