ایمیل اساتید دانشگاه علوم پزشکی کاشان

با توجه به مصوبه کمیته وبومتریکس دانشگاه در خصوص لزوم استفاده اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه از آدرس الکترونیکی با دامین دانشگاه (kaums.ac.ir @.........) خواهشمنداست کلیه اساتید محترم نامبرده زیر که فاقد آدرس الکترونیکی می باشند با مراجعه به مرکز آمار وفن آوری اطلاعات دانشگاه ایمیل خود را دریافت نمایند.

مضافا" اینکه بمنظور سهولت دسترسی به اطلاعات مربوط به اعضای محترم هیئت علمی گروههای آموزشی درج شده در پورتال دانشکده ها با مراجعه به مرکز آمار وفن آوری اطلاعات دانشگاه نسبت به ایجاد آدرس اینترنتی شخصی تحت دامین دانشگاه (yourname.kaums.ac.ir) اقدام نمایید.

ساعت : 12:43 -  روز  : یکشنبه  - 11 /  4 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1399