قابل توجه اساتید محترم شرکت کننده در طرح ضیافت اندیشه

موضوعات آموزشی طرح ضیافت اساتید در سال جاری عبارتند از:

الف- فلسفه ی علم 16 ساعت                 ب- تعلیم و تربیت 16 ساعت

در پایان به اساتید ی که به طور کامل در دوره شرکت داشته اند گواهی طرح معرفت افزایی داده خواهد شد.

• ساعت برگزاری کلاسها متناسب با درخواست اکثریت اساتید خواهد بود.
  • در کنار کلاسهای آموزشی برنامه های متنوع فرهنگی و آموزشی برگزار خواهد شد.
  • کلاسها از تاریخ 31 تیرماه لغایت 11 مردادماه برگزار می گردد.
  • محل برگزاری کلاسها در دانشگاه علوم پزشکی کاشان- دانشکده پیراپزشکی  خواهد بود.
  • همسران اساتید در صورت داشتن مدرک کارشناسی ارشد و بالاتر با معرفی دانشگاه و پرداخت هزینه مربوطه از طرف دانشگاه می توانند در این طرح شرکت نمایند.
  • در صورت برگزاری کلاسها در نوبت عصر مراسم افطاری و برنامه های فرهنگی بعد از افطار برگزار خواهد شد.
  • هزینه های مربوط به اساتید هر دانشگاه به عهده دانشگاه محل تدریس اساتید می باشد.

بیش از 160 نفر از اساتید دانشگاههای کاشان ، علوم پزشکی ، آزاد و پیام نور در طرح ضیافت اندیشه اساتید که از تاریخ 31/4/91 لغایت 11/5/91 و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در محل دانشکده پیراپزشکی برگزار می گردد ، ثبت نام نموده اند .

ساعت : 6:18 -  روز  : دو شنبه  - 26 /  4 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1056