امام باقر (ع) : تمام کمال در سه چیز است : فراگرفتن علم دین و شکیبایی در پیش آمدها و ناگواریها و اندازه نگه داشتن در زندگی.  انوارالبهیه صفحه ۱۴۳

قابل توجه کلیه دانشجویان دانشکده پیراپزشکی

دانشجویان محترم دانشکده پیراپزشکی می توانند جهت مشاهده اسامی و لیست دانشجویان تحت مشاوره اساتید در نیمسال جاری به قسمت دسترسی سریع ، بخش  ویژه اساتید راهنما در پورتال دانشکده پیراپزشکی کاشان مراجعه نمایند. هدف از تعیین استاد مشاور هدایت هدفمند امور تحصیلی دانشجویان جهت رشد و شکوفایی هر چه بیشتر آنان با تبیین اهداف، وظایف و ساختار اجرایی مشخص به منظور پیشگیری از افت تحصیلی، فراهم کردن زمینه های ارتقاء علمی و رفع مشکلات اموزشی ، پژوهشی، فردی ، اجتماعی، عاطفی و رفاهی دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی است.

دانشجویان محترم می توانند با مشاهده برنامه هفتگی اعضای هیئت علمی در پورتال دانشکده از ساعات مشاوره اساتید هیئت علمی، اطلاع یابند.

ساعت : 13:32 -  روز  : یکشنبه  - 30 /  7 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :799