تبریک

مقاله دانشجوی دکتری تخصصی مدیریت اطلاعات سلامت، خانم سیده راضیه فرهی در یکی از مجلات معتبر عفونی میکروبیولوژی با impact factor7 چاپ شد.

مقاله دانشجوی دکتری تخصصی مدیریت اطلاعات سلامت، خانم سیده راضیه فرهی در یکی از مجلات معتبر عفونی  میکروبیولوژی با impact factor7  چاپ شد. این پایان نامه در مورد آموزش تجویز منطقی آنتی بیوتیک از طریق سامانه اطلاعاتی به دانشجویان پزشکی  و در راستای ماموریت ویژه HIT  می باشد.

سرپرست، اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشکده پیراپزشکی این موفقیت را به ایشان، مدیر و اعضای محترم گروه آموزشی مدیریت و فناوری اطلاعات سلامت تبریک و تهنیت عرض می نماید.

ساعت : 12:56 -  روز  : چهار شنبه  - 8 /  2 / 1400 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :60