اولین کنگره مجازی سالیانه دانشجویی علوم آزمایشگاهی تمدید شد

تمدید

انجمن علمی دانشجویی علوم آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و با همکاری انجمن کشوری علوم آزمایشگاهی،اولین کنگره مجازی سالیانه دانشجویی علوم آزمایشگاهی را تمدید کرد.

به گزارش مفدا کاشان، محور ویژه این کنگره 《یافته های آزمایشگاهی  COVID_19》 بوده و 《ایمنی شناسی پزشکی》،《بیوشیمی بالینی》،《میکروب شناسی پزشکی》،《هماتولوژی قارچ شناسی پزشکی》،《ویروس شناسی》،《باکتری شناسی》،《ژنتیک شناسی》،《انگل شناسی پزشکی》و 《سم شناسی》 از دیگر محورهای این کنگره است.

کلیه دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور که در حیطه محورهای ذکر شده مقاله نوشته اند،می توانند در این کنگره مجازی  شرکت کنند.

فراخوان ارسال چکیده مقالات: تا دهم خرداد ماه ۱۴۰۰ تمدید شد

فراخوان شرکت به عنوان داور دانشجو:تا دهم خرداد ماه ۱۴۰۰ تمدید شد

تاریخ برگزاری کنگره: نهم الی یازدهم مردادماه ۱۴۰۰

وبسایت کنگره:www.ascls2021.ir