دیدار رئیس محترم دانشگاه به همراه معاونین محترم توسعه و آموزشی با مسئولین و مدیران گروه های آموزشی دانشکده پیراپزشکی در روز چهارشنبه مورخ 1400/06/17 برگزار شد.

در ابتدای جلسه مسئولین محترم دانشکده جناب آقای دکتر علی اصغرزاده رئیس دانشکده و جناب آقای دکتر مهدیان، معاون آموزشی و دانشجویی ضمن خوش آمدگویی و گزارش روند فعالیت های اجرایی به بیان مسائل و مشکلات موجود در حوزه های مختلف دانشکده پرداختند.

در ادامه مدیران محترم گروه های آموزشی و مسئول EDO دانشکده هر کدام ضمن ارائه مختصر از فعالیتهایشان، مشکلات مربوط به حوزه خود را ارائه نمودند.

در ادامه معاون محترم آموزشی از بخش های مختلف دانشکده پیراپزشکی بازدید نمودند.

دیدار رئیس دانشگاه از دانشکده پیراپزشکی

بازدید رئیس دانشگاه

ساعت : 10:22 -  روز  : شنبه  - 20 /  6 / 1400 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :66