افزایش مرخصی زایمان دانشجویان شاغل به تحصیل

در چهل ونهمین جلسه شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی مورخ 1/8/91 وزارت متبوع مصوب گردید مرخصی زایمان دانشجویان شاغل به تحصیل در مقاطع کاردانی- کارشناسی پیوسته وناپیوسته - کارشناسی ارشد ناپیوسته- دکتری عمومی- دکتری تخصصی (ph.D)  کلیه رشته های علوم پزشکی با رعایت سایر ضوابط ومقررات از یک نیمسال تحصیلی به دو نیمسال تحصیلی افزایش یابد. تاریخ اجرای مصوبه از مهرماه 1391 و به بعد می باشد.دانشجویانی که در زمان ابلاغ مصوبه در مرخصی زایمان می باشند نیز مشمول مصوبه  می گردند.

ساعت : 10:25 -  روز  : چهار شنبه  - 15 /  9 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :861