امام باقر (ع) : تمام کمال در سه چیز است : فراگرفتن علم دین و شکیبایی در پیش آمدها و ناگواریها و اندازه نگه داشتن در زندگی.  انوارالبهیه صفحه ۱۴۳

راه اندازی رشته فیزیک پزشکی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته

به استناد رای صادره در دویست و بیست و یکمین جلسه شورای  گسترش دانشگاههای علوم پزشکی با راه اندازی رشته فیزیک پزشکی مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه علوم پزشکی کاشان موافقت گردید. آقای دکتر اکبرعلی اصغرزاده  سرپرست دانشکده پیراپزشکی طی سخنانی اعلام نمودند گروه رادیولوژی فیزیک پزشکی دانشکده از قریب به 4 سال قبل بر اساس یک برنامه ریزی از پیش تعیین شده  در خصوص ایجاد رشته های کارشناسی ارشد فیزیک پزشکی و رادیوبیولوژی اقدامات گسترده ای را آغاز و نسبت به تجهیز آزمایشگاه فیزیک پزشکی –اتاق پراتیک- اتاق رادیولوژی و قسمت های مرتبط مانند کشت سلول  و ... اقدام نمود که در بازدید هیئت اعزامی وزارت متبوع مورد توجه گروه فوق قرار گرفت. در این خصوص بالغ  بر صد میلیون تومان هزینه صرف خرید تجهیزات گردیده است از این جهت این دانشکده ضمن تبریک به مناسبت صدور مجوز فوق اعلام می نماید که به لطف الهی از نظر امکانات و تجهیزات آموزشی شرایط مطلوب را دارا بوده و در خصوص تامین فضای فیزیکی مطلوب با هماهنگی و همکاری مقامات مسئول تمهیدات لازم اتخاذ خواهد گردید.

دکتر اکبر علی اصغرزاده

سرپرست دانشکده پیراپزشکی

ساعت : 14:49 -  روز  : شنبه  - 14 /  11 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :858