امام باقر (ع) : تمام کمال در سه چیز است : فراگرفتن علم دین و شکیبایی در پیش آمدها و ناگواریها و اندازه نگه داشتن در زندگی.  انوارالبهیه صفحه ۱۴۳

برگزاری جلسه معارفه دانشجویان علوم آزمایشگاهی

جلسه معارفه دانشجویان جدید الورود دانشجویان  گروه علوم آزمایشگاهی در دوره کارشناسی پیوسته، ورودی بهمن در روز دوشنبه 7 اسفندماه 1391 در آمفی تئاتر ابن سینای دانشکده پیراپزشکی برگزارشد.

در این جلسه آقای دکتر اکبر علی اصغرزاده سرپرست دانشکده پیراپزشکی، مدیر گروه علوم آزمایشگاهی و آقای بی غم مسئول دفتر مشاوره دانشگاه در حضور جمعی از اعضای هیئت علمی و دانشجویان به ایراد سخن پرداختند.

درابتدای جلسه آقای دکتر اصغرزاده  ضمن خیر مقدم  به دانشجویان جدیدالورود در خصوص تغییر سبک زندگی از دوران دبیرستان  به دوران دانشجویی توضیحاتی ارائه کرده و خواستار ادامه  مسیر تحصیل با پشتکار ، حمایت خانواده از ایشان و تعامل بین دانشجویان بااساتید و مسئولین و همچنین اجرای دقیق قوانین  و مقرارت آموزشی توسط دانشجویان شدند. آقای دکتر محمود صفاری نیز در سخنانی با تبریک به دانشجویان زمان دانشجویی را فرصت مغتنمی برای رشد و بالندگی در ابعاد مختلف دانست.

در ادامه آقای بی غم  در خصوص مسائل دانشجویان در بدو ورود به دانشگاه از جمله دوری از خانواده و مشکلات خوابگاه سخنانی را ایراد نمودند و  ایشان را به آشنایی با امکانات دانشگاه و تعامل دانشجویان با دفتر مشاوره ، مدیریت امور مالی خود رهنمود شدند.

در پایان جلسه از دانشجویان شرکت کننده فعال در بررسی رضایت دانشجویان از دانشکده پیراپزشکی تجلیل و قدردانی بعمل آمد.

دکتر اکبر علی اصغرزاده

سرپرست دانشکده پیراپزشکی

ساعت : 12:51 -  روز  : سه شنبه  - 8 /  12 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :784