برگزاری جلسه معارفه دانشجویان علوم آزمایشگاهی

جلسه معارفه دانشجویان جدید الورود دانشجویان  گروه علوم آزمایشگاهی در دوره کارشناسی پیوسته، ورودی بهمن در روز دوشنبه 7 اسفندماه 1391 در آمفی تئاتر ابن سینای دانشکده پیراپزشکی برگزارشد.

در این جلسه آقای دکتر اکبر علی اصغرزاده سرپرست دانشکده پیراپزشکی، مدیر گروه علوم آزمایشگاهی و آقای بی غم مسئول دفتر مشاوره دانشگاه در حضور جمعی از اعضای هیئت علمی و دانشجویان به ایراد سخن پرداختند.

درابتدای جلسه آقای دکتر اصغرزاده  ضمن خیر مقدم  به دانشجویان جدیدالورود در خصوص تغییر سبک زندگی از دوران دبیرستان  به دوران دانشجویی توضیحاتی ارائه کرده و خواستار ادامه  مسیر تحصیل با پشتکار ، حمایت خانواده از ایشان و تعامل بین دانشجویان بااساتید و مسئولین و همچنین اجرای دقیق قوانین  و مقرارت آموزشی توسط دانشجویان شدند. آقای دکتر محمود صفاری نیز در سخنانی با تبریک به دانشجویان زمان دانشجویی را فرصت مغتنمی برای رشد و بالندگی در ابعاد مختلف دانست.

در ادامه آقای بی غم  در خصوص مسائل دانشجویان در بدو ورود به دانشگاه از جمله دوری از خانواده و مشکلات خوابگاه سخنانی را ایراد نمودند و  ایشان را به آشنایی با امکانات دانشگاه و تعامل دانشجویان با دفتر مشاوره ، مدیریت امور مالی خود رهنمود شدند.

در پایان جلسه از دانشجویان شرکت کننده فعال در بررسی رضایت دانشجویان از دانشکده پیراپزشکی تجلیل و قدردانی بعمل آمد.

دکتر اکبر علی اصغرزاده

سرپرست دانشکده پیراپزشکی

ساعت : 12:51 -  روز  : سه شنبه  - 8 /  12 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :829