جلسه بررسی مسائل آموزشی دانشجویان دانشکده پیراپزشکی

جلسه ای با هدف بررسی مسائل دانشجویان با حضور سرپرست، معاون آموزشی و جمعی از نمایندگان دانشجویان در دفتر سرپرست دانشکده پیراپزشکی در تاریخ 20/1/92 برگزار گردید . در ابتدای جلسه  آقای دکتر علی اصغر زاده سرپرست دانشکده با تبریک فرا رسیدن سال نو در خصوص مشکلات دانشجویان، نحوه برگزاری امتحانات میان ترم طبق مصوبه شورای آموزشی و برگزاری کلاس های جبرانی توضیحاتی را ارائه نمودند. در ادامه خانم دکتر میدانی معاون آموزشی دانشکده و نمایندگان دانشجویان در زمینه شرح وظایف نمایندگان، معیارهای انتخاب نماینده برتر، مشکلات آموزشی و کلاسی به بحث و گفتگو پرداختند و مقرر گردید این جلسات تا تعیین شرح وظایف و معیارهای انتخاب برتر با حضور مسئولین دانشکده و نمایندگان کلاس ها تداوم یابد.

ساعت : 8:13 -  روز  : دو شنبه  - 26 /  1 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :845