امام باقر (ع) : تمام کمال در سه چیز است : فراگرفتن علم دین و شکیبایی در پیش آمدها و ناگواریها و اندازه نگه داشتن در زندگی.  انوارالبهیه صفحه ۱۴۳

قابل توجه همه پژوهشگران دانشگاه

طبق بند 20 مصوبه شورای پژوهشی دانشگاه مورخ 15/12/1391 فرمت جدید گزارش پایانی طرحهای تحقیقاتی مورد تصویب قرار گرفت.

طبق این مصوبه گزارش پایانی طرحهای تحقیقاتی  حداکثر در 25 صفحه  و طبق فرمت جدید تدوین و به دفتر نظارت و ارزشیابی طرحهای تحقیقاتی ارسال میگردد. پس از تایید ناظر  و صدور مجوز شورا جهت تسویه حساب ،  طرح در قالب فایل Word  و  Pdf در سه نسخه به گروه مربوطه، کتابخانه مرکزی دانشگاه و دفتر نظارت  وارزشیابی طرحهای تحقیقاتی تحویل می گردد . جهت تسویه حساب ، ثبت طرح مذکور توسط مجری در سامانه مدیریت اطلاعات تحقیقاتی دانشگاه  و تائید مدیر فنی سامانه الزامی خواهد بود.

ساختار و توالی گزارش پایانی طرح

فرمت گزارش پایانی طرح

جهت کسب گزارش پایانی دریافت  نام کاربری و کلمه عبور توسط مجری اول الزامی می باشد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر با مدیر فنی سامانه (داخلی 502) خانم نادی تماس حاصل فرمائید.

ساعت : 10:28 -  روز  : سه شنبه  - 27 /  1 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :714