جلسه بررسی مسائل آموزشی دانشجویان دانشکده پیراپزشکی

پیرو جلسه بررسی و پیگیری مسائل دانشجویان دانشکده پیراپزشکی مورخ 20/1/92، جلسه ای با حضور سرپرست، معاون آموزشی و جمعی از نمایندگان دانشجویان در تاریخ 27/1/92 برگزار گردید. توانایی نماینده در برقرار نمودن ارتباط میان دانشجو و دانشکده، ممتاز بودن صفات اخلاقی و انظباطی، مسئولیت پذیری، صداقت و اقتدار نماینده از جمله نکاتی بود که در انتخاب نماینده برتر مورد بحث  قرار گرفت. همچنین موضوع نحوه تدریس اساتید دانشکده، برگزاری کلاسها و امتحانات میان ترم طبق برنامه تنظیم شده با آموزش، پیگیری و بررسی گردید. در ادامه به دلیل محدودیت زمان جهت جمع اوری نظرات کلیه نمایندگان مقرر گردید، سایر نظرات در جلسات بعدی مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

ساعت : 10:22 -  روز  : سه شنبه  - 3 /  2 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :737